Wij van S&S Online Marketing uit Almere waren opzoek naar een betrouwbare en flexibele partij om de administratie over te nemen. Deze hebben wij gevonden in Admi Account.

Admi Account schakelt zeer snel met ons mee en zorgt door middel van updates dat wij zeer goed op de hoogte zijn. Sinds onze samenwerking kunnen wij ons focussen op onze core werkzaamheden en hoeven wij niet meer om te kijken naar onze administratie.

– Marcel Sluijter

Eind 2015 ben ik als ondernemer op zoek gegaan naar een nieuw administratiekantoor welke goed mee kan groeien met ons bedrijf. In mijn zoektocht vond ik Admi-Account, na een persoonlijk gesprek maakten ze een goede indruk. Mijn boekhouding en administratie (behalve de debiteurenbeheer) laat ik door Admi-Account geheel uitvoeren. Zij fungeren als een verlenging van onze afdeling intern oftewel de hele financiële administratie is geoutsourced naar Admi-Account en ik ben uiterst te spreken over deze dienstverlening.

Wij hebben als Werk-Makelaar gemerkt dat er sinds de komst van Admi-Account meer informatie uit de administratie komt. De administratie word dagelijks bijgewerkt en vraagposten worden direct opgelost. Ik leg nu eindelijk vast wat er in mijn organisatie gebeurd en zo houd ik overzicht. Op deze manier kunnen wij ons bezighouden met onze core business zonder zorgen over de administratie en daardoor kunnen wij ons op de groei van onze organisatie richten.

Cenk Elmas
Werk-Makelaar

Toen ik net mijn eigen bedrijf had wist ik van toeten nog blazen. Ik deed waar ik goed in was maar de administratie was daar niet een van. En dus ging ik op zoek naar een accountant. Op gesprek bij Admi-Account voelde het meteen goed. Zij hebben me op hun persoonlijke wijze helpen groeien. En nu doe ik waar ik goed in ben en zij waar zij goed in zijn en dat bevalt uitstekend!

– Adriënne van ’t Wout
Catcetera

Sinds november 2017 werk ik als zelfstandige en regelt admi-account de financiële afhandeling. Ik keek hier in het begin enorm tegenop, maar doordat ze bij admi-account met Yuki werken is het inmiddels een fluitje van een cent en heb ik er geen omkijken naar. Nathalie en haar medewerkers hebben een prettige persoonlijke benadering. Bij het installeren van Yuki zijn ze thuis geweest om uitleg te geven. Als er wat is, kan ik bellen of mailen en andersom. Ik kan admi-account iedereen aanraden!

 

– Dhr. Chris Verschuur
Verschuur Klus & Timmerwerken