Over ons

Voor ons is het simpel: boekhouding.
Of het nu gaat om de boekhouding van een kleine zelfstandige (ZZP’ers) of om een complexe administratie van een (middel)groot bedrijf. Onze bevlogen specialisten zorgen voor een vlekkeloze administratie van uw onderneming. Wij wijzen u op kansen en mogelijkheden en waarschuwen voor risico’s en gevaren. Zo helpen wij u om te groeien. Uw bedrijf sterk gezond en klaar voor de toekomst te maken en behouden.

Onze manier van werken is samen te vatten in de onderstaande vier B’s van Admi Account:

 1. Betrouwbaar
  Admi Account is een betrouwbare partner voor alle vraagstukken omtrent uw bedrijfsadministratie. Van advisering over kleine boekhoudingkwesties tot de volledige uitvoering van grote en complexe zaken als de integratie van boekhouding en personeels- en salarisadministratie.
 2. Betrokken
  Service en klanttevredenheid zijn zaken waaraan Admi Account groot belang hecht. Onze financieel en HRM-specialisten zijn geselecteerd op ervaring, uitstekende vakkennis en passie voor het vak. Ze doen, om uw belang te dienen, dan ook altijd net dat beetje meer.
 3. Betaalbaar
  Admi Account hanteert een duidelijke en transparante kostenstructuur met vaste maandbedragen. Zo weet u op ieder moment waar u aan toe bent en zijn er geen vervelende verrassingen achteraf. Dat is maatwerk waarbij Admi Account een dienstenpakket afstemt op de behoefte van de klant. Dat betekent ook dat eventueel meerwerk dat nodig is om uw belangen te behartigen, niet in rekening wordt gebracht.
 4. Bevlogen
  Wij willen dat onze klanten groeien en bloeien. Daarvoor creëren wij de administratieve randvoorwaarden. Wij analyseren samen met u de behoeften van uw bedrijf en geven eerlijk advies. We gaan mee naar de bank, als u dat wilt. Controle door de Belastingdienst kan bij ons op kantoor, zodat u gewoon kunt doorwerken. Zo bouwen wij aan een duurzame relatie met onze klanten. Op de achtergrond waar mogelijk, op de voorgrond waar nodig.