Full Service.

Dit houdt in dat u bij ons alle diensten met betrekking tot de administratie onder 1 dak vind. Zo bieden wij naast de administratieve diensten tevens: Salarisadministraties, Financieel- en belastingadvies, Strategisch advies, Business Consulting en Debiteurenbeheer.

Salarisadministratie.

Wij helpen u om uw salarisadministratie inzichtelijk en geordend te krijgen. Wij werken met NMBRS, een systeem waarbij uw administratie gestroomlijnd zal verlopen.
Leest u hier meer over onze diensten.

Financieel- en Belastingadvies.

Het kiezen van de juiste rechtsvorm. Begeleiding bij fiscale vraagstukken. Maar ook begeleiding bij bedrijfsoverdracht of opvolging.
Leest u hier meer over onze diensten en waar we u bij kunnen helpen.

Strategisch Advies.

Onze dienst ondersteund u met vele zaken die inspelen op groei, economie of andere processen die doorgevoerd moeten worden.

Boekhouding.

U wilt uw boekhouding uitbesteden? Of juist liever dat wij uw aangiften en jaarcijfers verzorgen? Admi Account levert maatwerk in boekhouding.
Leest hier meer over maatwerk in uw boekhouding.

Business Consulting.

Met onze dienst Business Consulting kijken we met een kritische blik naar uw onderneming. Waar liggen kansen en of bedreigingen. Waar dient u rekening mee te houden of juist niet?
Wij denken met u mee en geven resultaat gerichte oplossing.
Lees hier meer over wat wij kunnen betekenen in deze dienst.

Debiteurenbeheer.

Met onze dienst Debiteurenbeheer zorgen we voor een snellere cashflow met behoud van uw debiteuren. Uit ervaring weten wij dat een goed contact houden en onderhouden voor beide kanten het beste werkt.

Lees hier meer over onze dienst.