Boekhouding, HRM en Fiscale vraagstukken

Admi Account is een dynamisch kantoor met ruime ervaring in administraties en boekhouding voor het Midden- en Kleinbedrijf. Wij spreken de taal van de ondernemer, denken mee op uw niveau en zijn goed bereikbaar gevestigd in Lelystad. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk gevestigd in Flevoland, en in de Randstad. Echter, onze dienstverlening strekt zich uit over een groot deel van Nederland.

U wilt uw boekhouding uitbesteden? Of wilt u de aangiften en jaarcijfers laten verzorgen? ADMI Account levert maatwerk in boekhouding.

Iedere onderneming is anders. Ieder budget is anders. Wij stemmen met u af welke diensten wij voor u kunnen verzorgen. Meer weten? U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.
Kijkt u op de Contact pagina hoe u ons kunt bereiken.

Uw administratie

Admi Account heeft ook voor uw administratie een oplossing op maat. Grote of kleine bedrijven, voor elk formaat hebben we een passende oplossing. Admi-Account is specialist in MKB administraties.
Zowel voor de ZZP’er, de eenmanszaak, V.O.F. of BV.

Onze tarieven worden van te voren bepaald. Hierdoor zijn wij helder en duidelijk. U weet aan het begin van het jaar wat uw kosten zullen zijn. Eén duidelijk tarief welke vooraf bepaald. Ook advies en extra werkzaamheden zijn daarbij inbegrepen.

Ondernemend

ADMI Account ondersteund de ondernemer. Wij denken met u mee en denken vooruit. Dit is de reden waarom wij met vaste tarieven werken.
Zodra er geen drempel is om te bellen met vragen ontwikkeld zich een mooie samenwerking. Wij hebben volledig zicht op u administratie en zo kunnen wij altijd u van dienst zijn. Op maat gesneden ondersteuning en advies voor u als ondernemer. Denkt u hierbij aan een extra berekening, rapport of een (adviserend) gesprek op kantoor. (Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie.)
Hiervoor geldt nog steeds dat de prijs gelijk blijft.

Professioneel personeelsadvies

Op al uw vragen op het gebied van lonen en wetgeving geeft Admi Account u snel en solide antwoord. Wij zijn gespecialiseerd in salarisverwerking en adviseren over sociale wetgeving, verzuim, verzekeringen en arbeidsrecht. Indien gewenst kunnen wij u assisteren bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten of het secundaire arbeidsvoorwaardenpakket. Ook kunnen wij assisteren bij de wat minder plezierige kant van personeelszaken, zoals hulp bij opstellen van degelijke dossiers of wanneer nodig een vaststellingovereenkomst bij uitdiensttreding met wederzijds goedvinden.